Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.the5thSeason.net.

Alle materialen op de website, zoals teksten, afbeeldingen, foto’s, geluid, animaties en video’s, inclusief logo’s, namen en de lay-out van deze website zijn beschermd door het auteursrecht en andere wetten die intellectuele eigendommen beschermen.

Distributie, wijzigen of kopiëren van de inhoud van deze website, met inbegrip van framing is verboden. Kopiëren, distributie, reproductie en ander gebruik van de auteursrechtelijk beschermde data is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reza Samie Fanny. Andere materialen mogen ook niet gekopieerd, verdeeld, gewijzigd of weergegeven worden door derden. Dit geldt vooral voor het gebruik van teksten, tekstfragmenten en visuele content die goedkeuring van Reza Samie Fanny vereisen.

COPYRIGHT

© 2003/2020 Reza SAMIE FANNY. De standpunten en meningen op deze website, zijn de persoonlijke mening van Reza SAMIE FANNY en is niet verantwoordelijk voor de inhoud van uitlatingen en reacties van derden op de hier gepubliceerde stukken. Niets van deze site mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijke, niet bedrijfsmatig gebruik.

AANSPRAKELIJKHEID

Deze gratis toegankelijke website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan de informatie onjuistheden, onvolledigheden of typefouten bevatten. Evenmin garanderen wij dat de site foutloos functioneert. Aan de gegevens zoals weergegeven op deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij kunnen geen aansprakelijkheid accepteren voor eventuele schade als gevolg van het (zelf)gebruik van de informatie.

LINKS

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Wij hebben geen zeggenschap over dergelijke websites, en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat wij links naar dergelijke websites opnemen, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. In geval van tegenstrijdigheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten besteld via deze website en deze disclaimer, prevaleren de voorwaarden van deze producten en diensten.

E-MAIL

Deze e-mail berichten zijn slechts bestemd voor de (rechts)persoon aan wie het is gericht en kan informatie bevatten die persoonlijk of vertrouwelijk is en niet openbaar mag worden gemaakt krachtens wet -of regelgeving of overeenkomst Indien een ander dan geadresseerde dit e-mail bericht ontvangt of anderszins in handen krijgt is hij niet gerechtigd tot kennisneming, verspreiding, openbaar maken of vermenigvuldigen daarvan.

Facebooktwitterlinkedinmail